Italská bruschetta

Italská bruschetta

BUDETE POTŘEBOVAT

  • pár plátků chleba nebo bagety
  • 2 stroužky česneku
  • 1 balení mozzarely
  • 1 malé balení rajčat (cca 150 -200 gramů)
  • bazalka, tymián
  • sůl, pepř
  • šťáva z citrónu nebo balzamikového octa
  • olivový olej
  • 1 plechovka ančoviček Sun & Sea

20 minut
2-3 porce

Vůně Itálie na talíři a za pár minut! Na olivovém oleji opečte plátky bagety nebo chleba. Oloupané stroužky česneku rozmělněte na bagetu. Nakrájenou mozzarellu (můžete vynechat) smíchejte s kousky rajčat a jemně nasekanou bazalkou či tymiánem. Dochuťte solí a pepřem, štávou z citrónu případně balzamikového octa a nakonec zakapejte olejem. Tuto směs naservírujte na bagetku a poklaďte ančovičkami, které receptu dodají grády.

Přejeme vám dobrou chuť!