Italské Stromboli

Italské Stromboli

BUDETE POTŘEBOVAT

  • 1 balení mozzarely
  • 1 listové těsto
  • 1-2 hrnky bulguru nebo rýže
  • 300 gramů listového špenátu
  • 2-3 stroužky česneku
  • tuňák Sun&Sea v olivovém oleji 80 gramů
  • 2 uvařená vejce na tvrdo
  • pepř, sůl, bazalka

1 hodina
2-3 porce

Znáte italské Stromboli - v překladu horká kapsa? Pokrm dostal pojmenování podle italské sopky, protože náplň z mozzarelly během pečení vytéká na povrch podobně jako láva. V originále jde o kynuté těsto, kvůli zjednodušení někdo používá listové. Zavinout do rolády můžete bulgur nebo rýži promíchanou se špenátem a s česnekem, mozzarelu, tuňáka Sun&Sea a navrch nakrájená vejce, dochutíte pepřem, solí, bazalkou. Pečete na 180 stupňů dle druhu těsta a množství ingrediencí dozlatova.

Přejeme vám dobrou chuť!