Zdravé bulky

Zdravé bulky

BUDETE POTŘEBOVAT

  • hrst rukoly
  • okurka
  • 1 žervé
  • 80 g tuňáka Sun&Sea
  • 3 vejce
  • 3 bulky

10 minut
3 porce

Hlavní kouzlo tohoto receptu spočívá v čerstvém pošírovaném vejci, v tomto případě vytváří pomyslnou třešničku na dortu. 

1)

Aby se vám zastřené vejce povedlo, chce to trochu cviku. Musíte vytvořit vodní vír, do kterého přidáte ocet a jemně vlijete vyklepnuté vajíčko. Vajíčko v lehce octové vodě zůstane krásně kompaktní, protože se v kyselém prostředí bílek rychle srazí. 

2)

Tuto lahůdku servírujeme na tuňáku nejlepší kvality, žervé a rukolu nejlépe v domácí bulce z kvalitní mouky. Na ni přineseme recept někdy příště.

Přejeme vám dobrou chuť!