Recepty
Pomazánka z kaviárové pasty
co bude potřeba
15 minut
4 porcí
Lučina | 125 g |
---|---|
Kaviárová pasta (klasik) | |
Citrónová šťáva | z 1 citronu |
Olivový olej na pokapání | dle chuti |
Sůl, černý mletý pepř | dle chuti |
Čerstvé bylinky | na ozdobení |
Olivový olej | na pokapání |
Mrkev, okurka, ředkvičky, cherry rajčata, nakládané okurky, černé olivy |
|
Světlá bageta |
Připravili jsme si pro vás opravdu bleskový, avšak skvěle chutnající recept! Tato skvělá pomazánka je ideální pro jakékoliv návštěvy nebo akce a přitom příprava zabere pouze pár minut.
Příprava
Pomazánky z kaviárové pasty
- Lučinu promíchejte s kaviárovou pastou a citrónovou šťávou. Podle chuti osolte a opepřete.
- Pomazánku pokapejte olivovým olejem, posypte nadrceným černým pepřem a ozdobte čerstvými bylinkami.
- Podávejte se zeleninou a čerstvým pečivem.
Použitý produkt
Přejeme vám
dobrou chuť!
Podobné
recepty
Tuňáková pomazánka
15 minut
Cizrnový salát s rajčaty a tuňákem
30 minut
Tuňákové tacos
15 minut
Wrap s tuňákem
15 minut
Salátové lodičky
20 minut
Sendviče s cizrnovo-tuňákovou pomazánkou
15 minut
Vejce plněné kaviárovým krémem
20 minut
Tuňákové tapas
15 minut
Chlebíček s tuňákovo-avokádovou pomazánkou
15 minut
Avokádo plněné hráškovo-tuňákovým salátem
15 minut
Jarní zeleninová miska s vejcem a tuňákem
15 minut
Broskvový salát s červenou cibulí a uzenými šproty
10 minut
Salát z bílých fazolí s avokádem a tuňákem
15 minut
Svěží tuňákový wrap
15 minut
Quesadilla s tuňákovým salátem
15 minut
Kanapky se sardinkovým paté
15 minut
Špízy s ančovičkami
10 minut