Recepty
Pomazánka z kaviárové pasty

co bude potřeba
Lučina | 125 g |
---|---|
Kaviárová pasta (klasik) | |
Citrónová šťáva | z 1 citronu |
Olivový olej na pokapání | dle chuti |
Sůl, černý mletý pepř | dle chuti |
Čerstvé bylinky | na ozdobení |
Olivový olej | na pokapání |
Mrkev, okurka, ředkvičky, cherry rajčata, nakládané okurky, černé olivy |
|
Světlá bageta |

Připravili jsme si pro vás opravdu bleskový, avšak skvěle chutnající recept! Tato skvělá pomazánka je ideální pro jakékoliv návštěvy nebo akce a přitom příprava zabere pouze pár minut.
Příprava
Pomazánky z kaviárové pasty



- Lučinu promíchejte s kaviárovou pastou a citrónovou šťávou. Podle chuti osolte a opepřete.
- Pomazánku pokapejte olivovým olejem, posypte nadrceným černým pepřem a ozdobte čerstvými bylinkami.
- Podávejte se zeleninou a čerstvým pečivem.
Použitý produkt
Přejeme vám
dobrou chuť!
Podobné
recepty

Tuňáková pomazánka

Cizrnový salát s rajčaty a tuňákem

Tuňákové tacos

Wrap s tuňákem

Salátové lodičky

Sendviče s cizrnovo-tuňákovou pomazánkou

Vejce plněné kaviárovým krémem

Tuňákové tapas

Chlebíček s tuňákovo-avokádovou pomazánkou

Avokádo plněné hráškovo-tuňákovým salátem

Jarní zeleninová miska s vejcem a tuňákem

Broskvový salát s červenou cibulí a uzenými šproty

Salát z bílých fazolí s avokádem a tuňákem

Svěží tuňákový wrap

Quesadilla s tuňákovým salátem

Kanapky se sardinkovým paté
