Recepty
Vejce plněné kaviárovým krémem

co bude potřeba

20 minut
2 porcí
Kaviárový krém Sun&Sea jemný 185 g
Vejce 6 kusů
Červená cibule ½
Černé olivy 50 g
Červený vinný ocet 2 lžíce
Med 1 lžička
Hladkolistá petrželka 400 g
Černý mletý pepř 2 stroužky
Sůl 1 lžička
Červená paprika 1 kus

 

 

Dnes si společně připravíme vejce plněná kaviárovým krémem Sun&Sea. Věříme, že s tímto pokrmem zabodujete i u náročnějších strávníků. Příprava navíc nezabere víc než 20 minut.

Příprava
vajec plněných kaviárovým krémem

  1. Vejce uvařte natvrdo.
  2. Papriku rozkrojte napůl a zbavte semínek. Polovinu nakrájejte na malé kostičky, druhou polovinu na tenké nudličky. Cibuli a olivy nakrájejte najemno.
  3. Kostičky papriky promíchejte s cibulí, kaviárovým krémem, octem a medem. Podle chuti osolte a opepřete.
  4. Vejce oloupejte a rozkrojte na polovinu. Vyjměte žloutky a dejte stranou. Do otvoru vložte lžičkou připravený krém. Na něj položte žloutek. Ozdobte nudličkami papriky a petrželkou.

Použitý produkt

Přejeme vám
dobrou chuť!