Recepty
Pomazánka z kaviárové pasty

co bude potřeba

15 minut
4 porcí
Lučina 125 g
Kaviárová pasta (klasik)
Citrónová šťáva z 1 citronu
Olivový olej na pokapání dle chuti
Sůl, černý mletý pepř dle chuti
Čerstvé bylinky na ozdobení
Olivový olej na pokapání
Mrkev, okurka, ředkvičky, cherry rajčata, nakládané okurky, černé olivy
Světlá bageta

 

Připravili jsme si pro vás opravdu bleskový, avšak skvěle chutnající recept! Tato skvělá pomazánka je ideální pro jakékoliv návštěvy nebo akce a přitom příprava zabere pouze pár minut.

Příprava
Pomazánky z kaviárové pasty

  1. Lučinu promíchejte s kaviárovou pastou a citrónovou šťávou. Podle chuti osolte a opepřete.
  2. Pomazánku pokapejte olivovým olejem, posypte nadrceným černým pepřem a ozdobte čerstvými bylinkami.
  3. Podávejte se zeleninou a čerstvým pečivem.

Použitý produkt

Přejeme vám
dobrou chuť!