Recepty
Grilovaný chřest s dresingem z kaviárového krému

co bude potřeba
Potřebné suroviny:
Zelený chřest | 1 svazek |
---|---|
Olivový olej | 1 lžíce |
Máslo | 1 lžíce |
Česnek | 1 stroužek (prolisovaný) |
Citrónová šťáva | 2 lžíce |
Zakysaná smetana | 100 g |
Sůl, černý mletý pepř | dle chuti |

Připravili jsme pro vás skvělý a jednoduchý recept, který se stane dokonalým gurmánským zážitkem! Grilovaný chřest s dressingem z kaviárového krému Sun&Sea.
Příprava
Grilovaného chřestu s dresingem z kaviárového krému


- U chřestu odřízněte zdřevnatělé konce.
- V pánvi rozehřejte olej a máslo. Orestujte nejdříve česnek. Poté přidejte chřest a opékejte 4-5 minut. Chřest při restování potírejte rozpuštěným máslem s česnekem. Osolte a opepřete.
- Promíchejte kaviárový krém, smetanu, citrónovou šťávu, sůl a pepř. Dresing podávejte s grilovaným chřestem.
Použitý produkt
Přejeme vám
dobrou chuť!
Podobné
recepty

Tuňákový salát s těstovinami orzo

Bowl s tuňákem a mangem

Plněné papriky s rýží a tuňákem

Brokolicový salát s avokádem a tuňákem

Špagety s Kalamata olivami a tuňákem

Slané palačinky plněné zeleninou a tuňákem

Pečené brambory na česneku s tuňákem

Tuňákové placičky s ředkvičkovým salátem

Zapečené nachos s tuňákem

Rajčatová bruschetta se sardelovými filety

Vaječná omeleta s tuňákem a rajčatovým salátkem
