Recepty
Grilovaný chřest s dresingem z kaviárového krému
co bude potřeba
15 minut
2 porcí
Potřebné suroviny:
Zelený chřest | 1 svazek |
---|---|
Olivový olej | 1 lžíce |
Máslo | 1 lžíce |
Česnek | 1 stroužek (prolisovaný) |
Citrónová šťáva | 2 lžíce |
Zakysaná smetana | 100 g |
Sůl, černý mletý pepř | dle chuti |
Připravili jsme pro vás skvělý a jednoduchý recept, který se stane dokonalým gurmánským zážitkem! Grilovaný chřest s dressingem z kaviárového krému Sun&Sea.
Příprava
Grilovaného chřestu s dresingem z kaviárového krému
- U chřestu odřízněte zdřevnatělé konce.
- V pánvi rozehřejte olej a máslo. Orestujte nejdříve česnek. Poté přidejte chřest a opékejte 4-5 minut. Chřest při restování potírejte rozpuštěným máslem s česnekem. Osolte a opepřete.
- Promíchejte kaviárový krém, smetanu, citrónovou šťávu, sůl a pepř. Dresing podávejte s grilovaným chřestem.
Použitý produkt
Přejeme vám
dobrou chuť!
Podobné
recepty
Tuňákový salát s těstovinami orzo
30 minut
Bowl s tuňákem a mangem
10 minut
Plněné papriky s rýží a tuňákem
45 minut
Brokolicový salát s avokádem a tuňákem
20 minut
Špagety s Kalamata olivami a tuňákem
30 minut
Slané palačinky plněné zeleninou a tuňákem
45 minut
Pečené brambory na česneku s tuňákem
90 minut
Tuňákové placičky s ředkvičkovým salátem
50 minut
Zapečené nachos s tuňákem
30 minut
Rajčatová bruschetta se sardelovými filety
15 minut
Vaječná omeleta s tuňákem a rajčatovým salátkem
15 minut
Caesar salát s ančovičkovým dresinkem
15 minut