Recepty
Grilovaný chřest s dresingem z kaviárového krému

co bude potřeba

15 minut
2 porcí

Potřebné suroviny:

Zelený chřest 1 svazek
Olivový olej 1 lžíce
Máslo 1 lžíce
Česnek 1 stroužek (prolisovaný)
Citrónová šťáva 2 lžíce
Zakysaná smetana 100 g
 Sůl, černý mletý pepř dle chuti

 

Připravili jsme pro vás skvělý a jednoduchý recept, který se stane dokonalým gurmánským zážitkem! Grilovaný chřest s dressingem z kaviárového krému Sun&Sea.

Příprava
Grilovaného chřestu s dresingem z kaviárového krému

  1. U chřestu odřízněte zdřevnatělé konce.
  2. V pánvi rozehřejte olej a máslo. Orestujte nejdříve česnek. Poté přidejte chřest a opékejte 4-5 minut. Chřest při restování potírejte rozpuštěným máslem s česnekem. Osolte a opepřete.
  3. Promíchejte kaviárový krém, smetanu, citrónovou šťávu, sůl a pepř. Dresing podávejte s grilovaným chřestem.

Použitý produkt

Přejeme vám
dobrou chuť!