Recepty
Pečené brambory na česneku s tuňákem

co bude potřeba

90 minut
4 porcí
Tuňák s česnekem Sun&Sea 160 g
Grilovací brambory 4 kusy
Česnek 2 stroužky
Šalotka  1 kus
Nakládané okurky 5 kusů
Plnotučný tvaroh 250 g
Plnotučná hořčice 2 lžíce
Bílý vinný ocet 2 lžíce
Krájená pažitka 1 lžíce
Petržel kudrnka
Sůl
Pepř

 

Pečené brambory na česneku s tuňákem Sun&Sea aneb ideální večeře pro celou rodinu. Tento recept byste rozhodně měli zkusit! Příprava zabere 90 min.

Příprava
Pečených brambor na česneku s tuňákem

  1. Brambory zabalte do alobalu.
  2. Dejte do pekáčku a pečte 1 hodinu (nebo do změknutí) v troubě vyhřáté na 200 °C.
  3. Česnek prolisujte. Šalotku a okurky nakrájejte najemno. Promíchejte s tvarohem, hořčicí, octem, nakrájenou pažitkou a tuňákem bez nálevu. Podle chuti osolte a opepřete.
  4. Upečené brambory nechte vychladnout.
  5. Pak z nich vydlabejte část jejich středu. Do vnitřku dejte připravenou náplň. Posypejte čerstvou petrželkou a pažitkou.

Použitý produkt

Přejeme vám
dobrou chuť!