Recepty
Zapečené nachos s tuňákem

co bude potřeba

30 minut
4 porcí
Tuňák ve slunečnicovém oleji s příchutí česneku a bobkového listu 240 g
Červená cibule 1 kus
Česnek 1 stroužek
Rajčata 2 kusy
Nastrouhaný cheddar 100 g
Koření na tacos 1 lžička
Nakládaná kukuřice 4 lžíce
Kypřící prášek do pečiva 1 lžička
Limetka 1 kus
Jalapeño chilli papričky, koriand dle chuti
Nachos ½-1 balení

 

Připravili jsme si pro vás jedinečný recept, kterým oslníte přátele na každém večírku. Zapečené nachos s tuňákem jsou ale skvělé i jako doplněk vašeho klidného večera u filmu.

Příprava
Zapečených nachos s tuňákem

  1. Cibuli nakrájejte najemno, česnek prolisujte. Rajčata nakrájejte na kostičky.
  2. V pánvi rozehřejte 1 lžíci oleje z tuňáka. Zbytek oleje slijte.
  3. Orestujte cibuli a česnek dozlatova. Pak vmíchejte tuňáka a koření na tacos. Restujte další dvě minuty.
  4. Do pekáče rozložte nachos, přidejte orestovanou směs, nakrájená rajčata, kukuřici a posypte nastrouhaným cheddarem. Pečte v troubě asi 10 minut, dokud se sýr nerozteče.
  5. Zapečené nachos pokapejte čerstvou limetkou. Podávejte nakrájenou zelenou jalapeño papričkou a čerstvým koriandrem.

Použitý produkt

Přejeme vám
dobrou chuť!