Recepty
Pomazánka z kaviárové pasty
co bude potřeba
| Lučina | 125 g |
|---|---|
| Kaviárová pasta (klasik) | |
| Citrónová šťáva | z 1 citronu |
| Olivový olej na pokapání | dle chuti |
| Sůl, černý mletý pepř | dle chuti |
| Čerstvé bylinky | na ozdobení |
| Olivový olej | na pokapání |
| Mrkev, okurka, ředkvičky, cherry rajčata, nakládané okurky, černé olivy |
|
| Světlá bageta |
Připravili jsme si pro vás opravdu bleskový, avšak skvěle chutnající recept! Tato skvělá pomazánka je ideální pro jakékoliv návštěvy nebo akce a přitom příprava zabere pouze pár minut.
Příprava
Pomazánky z kaviárové pasty
- Lučinu promíchejte s kaviárovou pastou a citrónovou šťávou. Podle chuti osolte a opepřete.
- Pomazánku pokapejte olivovým olejem, posypte nadrceným černým pepřem a ozdobte čerstvými bylinkami.
- Podávejte se zeleninou a čerstvým pečivem.
Použitý produkt
Přejeme vám
dobrou chuť!
Podobné
recepty
Tuňáková pomazánka
Cizrnový salát s rajčaty a tuňákem
Tuňákové tacos
Wrap s tuňákem
Salátové lodičky
Sendviče s cizrnovo-tuňákovou pomazánkou
Vejce plněné kaviárovým krémem
Tuňákové tapas
Chlebíček s tuňákovo-avokádovou pomazánkou
Avokádo plněné hráškovo-tuňákovým salátem
Jarní zeleninová miska s vejcem a tuňákem
Broskvový salát s červenou cibulí a uzenými šproty
Salát z bílých fazolí s avokádem a tuňákem
Svěží tuňákový wrap
Quesadilla s tuňákovým salátem
Kanapky se sardinkovým paté