Recepty
Tuňáková pomazánka
co bude potřeba
15 minut
8 porcí
Tuňák Sun&Sea 80 g | 3-4 ks |
---|---|
Ricotta | 100 g |
Máslo | 100 g |
Kapary | 1 pol. lžíce |
Citrón | 1 ks |
Pepř, sůl, bylinky | Dle chuti |
Řekla bych, že tuhle pomazánku si pamatuje většina z nás z dětství. Máma nám ji dělala dost často na večeři, když nestíhala vařit. Je to děsně jednoduchý a když si ji dáte s nějakým zdravějším pečivem, je to i zdravá snídaně nebo sváča.
Potřebujete k tomu jenom pár ingrediencí a za pár minut máte hotovo. A pokud nejíte ryby, tak nezoufejte. Můj táta je taky nejí a tuhle pomazánku naprosto miluje.
Příprava
Tuňákové pomazánky
- Všechny ingredience pečlivě promíchejte a nechte chvíli odležet v lednici. Chutě se krásně propojí.
- Nyní je možné servírovat pomazánku na chleba a dozdobit čerstvými bylinkami a cibulkou.
Použitý produkt
Přejeme vám
dobrou chuť!
Podobné
recepty
Cizrnový salát s rajčaty a tuňákem
30 minut
Tuňákové tacos
15 minut
Wrap s tuňákem
15 minut
Salátové lodičky
20 minut
Sendviče s cizrnovo-tuňákovou pomazánkou
15 minut
Vejce plněné kaviárovým krémem
20 minut
Tuňákové tapas
15 minut
Chlebíček s tuňákovo-avokádovou pomazánkou
15 minut
Avokádo plněné hráškovo-tuňákovým salátem
15 minut
Jarní zeleninová miska s vejcem a tuňákem
15 minut
Broskvový salát s červenou cibulí a uzenými šproty
10 minut
Salát z bílých fazolí s avokádem a tuňákem
15 minut
Pomazánka z kaviárové pasty
15 minut
Svěží tuňákový wrap
15 minut
Quesadilla s tuňákovým salátem
15 minut
Kanapky se sardinkovým paté
15 minut
Špízy s ančovičkami
10 minut