Recepty
Grilovaný chřest s dresingem z kaviárového krému
co bude potřeba
Potřebné suroviny:
| Zelený chřest | 1 svazek |
|---|---|
| Olivový olej | 1 lžíce |
| Máslo | 1 lžíce |
| Česnek | 1 stroužek (prolisovaný) |
| Citrónová šťáva | 2 lžíce |
| Zakysaná smetana | 100 g |
| Sůl, černý mletý pepř | dle chuti |
Připravili jsme pro vás skvělý a jednoduchý recept, který se stane dokonalým gurmánským zážitkem! Grilovaný chřest s dressingem z kaviárového krému Sun&Sea.
Příprava
Grilovaného chřestu s dresingem z kaviárového krému
- U chřestu odřízněte zdřevnatělé konce.
- V pánvi rozehřejte olej a máslo. Orestujte nejdříve česnek. Poté přidejte chřest a opékejte 4-5 minut. Chřest při restování potírejte rozpuštěným máslem s česnekem. Osolte a opepřete.
- Promíchejte kaviárový krém, smetanu, citrónovou šťávu, sůl a pepř. Dresing podávejte s grilovaným chřestem.
Použitý produkt
Přejeme vám
dobrou chuť!
Podobné
recepty
Tuňákový salát s těstovinami orzo
Bowl s tuňákem a mangem
Plněné papriky s rýží a tuňákem
Brokolicový salát s avokádem a tuňákem
Špagety s Kalamata olivami a tuňákem
Slané palačinky plněné zeleninou a tuňákem
Pečené brambory na česneku s tuňákem
Tuňákové placičky s ředkvičkovým salátem
Zapečené nachos s tuňákem
Rajčatová bruschetta se sardelovými filety
Vaječná omeleta s tuňákem a rajčatovým salátkem