Recepty
Salát z bílých fazolí s avokádem a tuňákem
co bude potřeba
| Tuňák v pikantním oleji piri piri | 160 g |
|---|---|
| Zralé avokádo | 1 kus |
| Červená cibule | ½ |
| Plechovka bílých fazolí | 240 g (bez nálevu) |
| Čerstvá rukola | 2 hrsti |
| Citrónová šťáva | z 1 citronu |
| Chilli vločky | dle chuti |
| Sůl | dle chuti |
Lehký a křupavý salát z bílých fazolí, avokáda a tuňáka Sun&Sea v pikantním oleji piri-piri je ideálním jarním obědem. Příprava vám zabere pouhých 15 minut.
Příprava
Salátu z bílých fazolí s avokádem a tuňákem
- Fazole propláchněte od nálevu.
- Avokádo nakrájejte na plátky, cibuli na měsíčky.
- Promíchejte s fazolemi, tuňákem, citrónovou šťávou, rukolou a chilli vločkami. Podle chuti osolte. Hned podávejte.
Použitý produkt
Přejeme vám
dobrou chuť!
Podobné
recepty
Tuňáková pomazánka
Cizrnový salát s rajčaty a tuňákem
Tuňákové tacos
Wrap s tuňákem
Salátové lodičky
Sendviče s cizrnovo-tuňákovou pomazánkou
Vejce plněné kaviárovým krémem
Tuňákové tapas
Chlebíček s tuňákovo-avokádovou pomazánkou
Avokádo plněné hráškovo-tuňákovým salátem
Jarní zeleninová miska s vejcem a tuňákem
Broskvový salát s červenou cibulí a uzenými šproty
Pomazánka z kaviárové pasty
Svěží tuňákový wrap
Quesadilla s tuňákovým salátem
Kanapky se sardinkovým paté