Recepty
Salát z bílých fazolí s avokádem a tuňákem

co bude potřeba
Tuňák v pikantním oleji piri piri | 160 g |
---|---|
Zralé avokádo | 1 kus |
Červená cibule | ½ |
Plechovka bílých fazolí | 240 g (bez nálevu) |
Čerstvá rukola | 2 hrsti |
Citrónová šťáva | z 1 citronu |
Chilli vločky | dle chuti |
Sůl | dle chuti |

Lehký a křupavý salát z bílých fazolí, avokáda a tuňáka Sun&Sea v pikantním oleji piri-piri je ideálním jarním obědem. Příprava vám zabere pouhých 15 minut.
Příprava
Salátu z bílých fazolí s avokádem a tuňákem

- Fazole propláchněte od nálevu.
- Avokádo nakrájejte na plátky, cibuli na měsíčky.
- Promíchejte s fazolemi, tuňákem, citrónovou šťávou, rukolou a chilli vločkami. Podle chuti osolte. Hned podávejte.
Použitý produkt
Přejeme vám
dobrou chuť!
Podobné
recepty

Tuňáková pomazánka

Cizrnový salát s rajčaty a tuňákem

Tuňákové tacos

Wrap s tuňákem

Salátové lodičky

Sendviče s cizrnovo-tuňákovou pomazánkou

Vejce plněné kaviárovým krémem

Tuňákové tapas

Chlebíček s tuňákovo-avokádovou pomazánkou

Avokádo plněné hráškovo-tuňákovým salátem

Jarní zeleninová miska s vejcem a tuňákem

Broskvový salát s červenou cibulí a uzenými šproty

Pomazánka z kaviárové pasty

Svěží tuňákový wrap

Quesadilla s tuňákovým salátem

Kanapky se sardinkovým paté
