Recepty
Salát z bílých fazolí s avokádem a tuňákem

co bude potřeba

15 minut
2 porcí
Tuňák v pikantním oleji piri piri 160 g
Zralé avokádo 1 kus
Červená cibule ½
Plechovka bílých fazolí 240 g (bez nálevu)
Čerstvá rukola 2 hrsti
Citrónová šťáva z 1 citronu
Chilli vločky dle chuti
Sůl dle chuti

 

Lehký a křupavý salát z bílých fazolí, avokáda a tuňáka Sun&Sea v pikantním oleji piri-piri je ideálním jarním obědem. Příprava vám zabere pouhých 15 minut.

Příprava
Salátu z bílých fazolí s avokádem a tuňákem

  1. Fazole propláchněte od nálevu.
  2. Avokádo nakrájejte na plátky, cibuli na měsíčky.
  3. Promíchejte s fazolemi, tuňákem, citrónovou šťávou, rukolou a chilli vločkami. Podle chuti osolte. Hned podávejte.

Použitý produkt

Přejeme vám
dobrou chuť!