Recepty
Salát z bílých fazolí s avokádem a tuňákem
co bude potřeba
15 minut
2 porcí
Tuňák v pikantním oleji piri piri | 160 g |
---|---|
Zralé avokádo | 1 kus |
Červená cibule | ½ |
Plechovka bílých fazolí | 240 g (bez nálevu) |
Čerstvá rukola | 2 hrsti |
Citrónová šťáva | z 1 citronu |
Chilli vločky | dle chuti |
Sůl | dle chuti |
Lehký a křupavý salát z bílých fazolí, avokáda a tuňáka Sun&Sea v pikantním oleji piri-piri je ideálním jarním obědem. Příprava vám zabere pouhých 15 minut.
Příprava
Salátu z bílých fazolí s avokádem a tuňákem
- Fazole propláchněte od nálevu.
- Avokádo nakrájejte na plátky, cibuli na měsíčky.
- Promíchejte s fazolemi, tuňákem, citrónovou šťávou, rukolou a chilli vločkami. Podle chuti osolte. Hned podávejte.
Použitý produkt
Přejeme vám
dobrou chuť!
Podobné
recepty
Tuňáková pomazánka
15 minut
Cizrnový salát s rajčaty a tuňákem
30 minut
Tuňákové tacos
15 minut
Wrap s tuňákem
15 minut
Salátové lodičky
20 minut
Sendviče s cizrnovo-tuňákovou pomazánkou
15 minut
Vejce plněné kaviárovým krémem
20 minut
Tuňákové tapas
15 minut
Chlebíček s tuňákovo-avokádovou pomazánkou
15 minut
Avokádo plněné hráškovo-tuňákovým salátem
15 minut
Jarní zeleninová miska s vejcem a tuňákem
15 minut
Broskvový salát s červenou cibulí a uzenými šproty
10 minut
Pomazánka z kaviárové pasty
15 minut
Svěží tuňákový wrap
15 minut
Quesadilla s tuňákovým salátem
15 minut
Kanapky se sardinkovým paté
15 minut
Špízy s ančovičkami
10 minut