Recepty
Tuňáková pomazánka

co bude potřeba

15 minut
8 porcí
Tuňák Sun&Sea 80 g 3-4 ks
Ricotta 100 g
Máslo 100 g
Kapary 1 pol. lžíce
Citrón 1 ks
Pepř, sůl, bylinky Dle chuti

Řekla bych, že tuhle pomazánku si pamatuje většina z nás z dětství. Máma nám ji dělala dost často na večeři, když nestíhala vařit. Je to děsně jednoduchý a když si ji dáte s nějakým zdravějším pečivem, je to i zdravá snídaně nebo sváča.

Potřebujete k tomu jenom pár ingrediencí a za pár minut máte hotovo. A pokud nejíte ryby, tak nezoufejte. Můj táta je taky nejí a tuhle pomazánku naprosto miluje.

Příprava
Tuňákové pomazánky

  1. Všechny ingredience pečlivě promíchejte a nechte chvíli odležet v lednici. Chutě se krásně propojí.
  2. Nyní je možné servírovat pomazánku na chleba a dozdobit čerstvými bylinkami a cibulkou.

Použitý produkt

Přejeme vám
dobrou chuť!